Aller directement au contenu
atelier

Fermentation 101 Workshop

Fermentation 101 Workshop

Learn to make gut-healthy kimchi and kombucha in class, made through the magic of fermentation. You'll start one jar of kimchi and one jar of kombucha in class and take those home with you to nurture. Sample various fermented foods including kimchi and sauerkraut, sourdough bread, kombucha, natural sodas and…
Durée
2.5 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 6 personnes
Inclus :
Food
Proposé en
Anglais

Ce qui est inclus

Food
Vegan fermented foods kimchi and sauerkraut, sourdough bread, natural sodas

Votre hôte

Anne-Marie

Anne-Marie

I write the food blog The Zero-Waste Chef and began teaching hands-on fermentation classes to my neighbors in 2014. After posting details about one of these classes on Facebook, friends of friends asked to attend and my workshops soon became public. My most popular classes include kombucha, ginger beer, kimchi/sauerkraut, and sourdough bread made with wild yeast.

Le lieu

My private home in Mountain View, California, south of San Francisco. Get a glimpse of how I run a zero-waste kitchen.

Gardez ces informations à l'esprit

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et entièrement remboursée dans les 24 heures suivant l'achat.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

Un maximum de 6 voyageurs âgés de 18 ou plus peuvent participer.

Pièce d'identité émise par le gouvernement

Vous devez prendre une photo de votre visage qui devra correspondre à la photo de votre pièce d'identité. Ces photos permettent à Airbnb de confirmer qui participera réellement à l'expérience. Vous n'aurez à effectuer cette procédure qu'une seule fois.
Anne-Marie
atelier
Fermentation 101 Workshop
Nouvelle expérience
$131 par personne
Nouvelle expérience
$131 par personne