Aller directement au contenu

La grande expérience du pesto à Cinque Terre

Riomaggiore, ItalieDans la collection Cuisine sur Airbnb.

Expérience culinaire organisée par Luca

90 min
Italien
Jusqu'à 6 personnes
L'expérience est présentée en Anglais, Italien.

Au programme

In this experience you'll learn how to make the genovese PESTO sauce pounding all the ingredients in the marble mortar of my grandmother and, finally, you'll enjoy a tasting that features the Pesto you made with Testaroli and a glass of Cinque Terre white wine.
In addiction to discover the history and traditions behind all the recipes, you'll get a typical ligurian culinary experience.
The experience will take place in a refurbished XII century cellar and we will respect the distances and all the rules antiCOVID
This experience is recommended for more then 2 people.

PLEASE NOTE that Pesto alla Genovese is not vegan and is not suitable for people with lactose and nuts intolerance.
In this experience you'll learn how to make the genovese PESTO sauce pounding all the ingredients in the marble mortar of my grandmother and, finally, you'll enjoy a tasting that features the Pesto you made with Testaroli and a glass of Cinque Terre white wine.
In addiction to discover the history and traditions behind all the recipes, you'll get a typical ligurian culinary experience.
The experience will take place in a refurbished XI…

Luca et la sécurité

Cet hôte s'engage à respecter les consignes de sécurité et de nettoyage d'Airbnb liées à la COVID-19, notamment en respectant les consignes de distanciation sociale, en pratiquant une bonne hygiène et en s'assurant que tous les participants portent un masque.
En savoir plus.

Ce qui est inclus

  • À manger
    Pesto and testaroli
    with a glass of Cinque Terre wine
De $60
par personne
dim. 18 avr.
$60 par personne
$60 par personne
lun. 19 avr.
$60 par personne
$60 par personne
mar. 20 avr.
$60 par personne
$60 par personne

Voici votre hôte, Luca

Hôte sur Airbnb depuis 2018
  • 440 commentaires
  • Identité vérifiée
I'm Luca, an architect with the passion for cooking. Since i was a kid, I helped my grandmother when she prepared the daily meal for my family and the special recipes for the festivities. Later on I tried to catch all the secrets from my mother's kitchen and after different working experiences now I'm the owner of “Maitè Bistrot” in La Spezia where I offer to my guests the real traditional food of the region and a good pizza.
Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez jamais en dehors du site Web ou de l'appli Airbnb. En savoir plus.
EXPÉRIENCES AIRBNB
En cuisine

Des cuisiniers passionnés

Préparez des recettes traditionnelles et écoutez les anecdotes de vos hôtes locaux.

En toute intimité

Partagez un repas dans des lieux uniques comme sur une ferme privée ou une terrasse secrète sur un toit.

Approuvées par Airbnb

On évalue l'authenticité des traditions culinaires de chaque expérience.

Destinations

The cellar is located in the center of Riomaggiore and very easy to join from the train station and it's about 5 mins walk.
Adeline
septembre 2020
L’expérience avec Luca était magique, son français est bon et toujours en progrès ! L’histoire du pesto et de son histoire est très intéressante et le délicieux plat de pâtes à la fin avec le verre de vin blanc étaient parfait !
Alexis
septembre 2020
We had a great time learning about and making pesto! Luca was very thorough and told us all about each of the ingredients and their significance, and walked us through each step of making the pesto. The end result was delicious!
Guus
septembre 2020
We had a very fun time and Luca is a great host who knows a lot about pesto. I'd definitely recommend the experience.
Nicola
août 2020
We learned a lot about the history and different ingredients of the pesto genoevese in a entertaining way. It was nice to talk to the other participants of the class while eating our own Pesto (with Lucas pasta).
Ursula
août 2020
Das Zimmer war sehr schön, das Frühstück gut, die Gastgeber waren sehr freundlich, und der Ausblick von der Terrasse traumhaft!!!
Radhia
août 2020
Esperienza fantastica con Luca che ci ha raccontato la storia del Pesto e ha risposto a tutte le mie curiosità! Luca è simpatico, coinvolgente e molto appassionato! Lo consiglio vivamente a chiunque vada a visitare le cinque Terre! È un must!!
Esperienza fantastica con Luca che ci ha raccontato la storia del Pesto e ha risposto a tutte le mie curiosità! Luca è simpatico, coinvolgente e molto appassionato! Lo consiglio vi…

Choisissez parmi les dates disponibles

10 créneaux disponibles
1 / 2

Préférences alimentaires

Sur demande, l'hôte peut s'adapter aux besoins alimentaires suivants. Vous devez informer l'hôte de vos besoins alimentaires à l'avance.

Ce qu'il faut savoir

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et remboursée au complet dans les 24 heures suivant l'achat, ou au moins 7 jours avant qu'elle n'ait lieu.

Exigences pour les voyageurs

Un maximum de 6 voyageurs âgés de 18 ou plus peuvent y participer.

Quoi apporter

Goodwill and glee!

Due to the recent Covid epidemy, it's mandatory to use masks and cleaning hands very often or using gloves as well; for this reason I have also the authority to request to take body temperature with a thermo scanner.