Aller directement au contenu
cours de cuisine

Soba noodle workshop with a Soba Chef

cours de cuisine

Soba noodle workshop with a Soba Chef

1 commentaire
En pause jusqu'au 28 mai. En raison de la COVID-19 et afin de préserver la santé de notre communauté, on a suspendu les expériences Airbnb. Avant de réserver, visitez le Centre d'aide et consultez les dernières mises à jour.
Durée
4 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 4 personnes
Comprend :
À manger, Boissons, Commodités
Animée en
Anglais
cours de cuisine

Soba noodle workshop with a Soba Chef

cours de cuisine

Soba noodle workshop with a Soba Chef

1 commentaire
En pause jusqu'au 28 mai. En raison de la COVID-19 et afin de préserver la santé de notre communauté, on a suspendu les expériences Airbnb. Avant de réserver, visitez le Centre d'aide et consultez les dernières mises à jour.
Durée
4 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 4 personnes
Comprend :
À manger, Boissons, Commodités
Animée en
Anglais

Au programme

As you walk into our restaurant and home, my mum and I welcome you and offer a cup of Japanese tea in the dining room. We chat over the afternoon tea to get to know each other better. You will be asked to put on an apron and a headband and walk into our kitchen. First, I will show you how to make soba noodles (buckwheat noodles) from scratch and then you will get to have a go with my help. You will be learning how to make crispy tempura prawns, locally grown shiitake mushrooms and vegetables. I will also show you how to make dashi stock from kombu, kelp and bonito flakes and how to make a tempura dipping sauce. If you do not eat seafood, we can cook chicken meat in hot soup or dipping sauce of your choice. During the dinner, you will be able to enjoy sake locally made by a 220-year old one-family owned sake maker. I, as a food guide, am happy to answer your questions on Japanese food and traditional culture and to give you some tips on where to go see and do and eat in this unique area of Central Japan. The workshop and dinner end at 8 pm. We cater for vegans and vegetarians. Please let me know in advance if you have any food allergies.

Les expériences Airbnb sont vérifiées selon des critères de qualité

Les expériences Airbnb sont vérifiées selon des critères de qualité

  • Experts locaux

    Animées par des experts locaux qui aiment d'où ils viennent et ce qu'ils font.

  • Petits groupes

    Avec des groupes de taille réduite, vous ne vous perdrez jamais dans la foule.

  • Normes élevées

    Chaque expérience est évaluée en fonction l'accès privilégié de l'hôte.

Votre hôte

En savoir plus sur Shuji

Shuji

I am a passionate Japanese chef with 38 years’ experience. Having lived in Sydney, Australia for 10 years as a head chef /cooking teacher/aikido instructor, I am a fluent English speaker. '95-'99 I spent 3 years and 4 months working full time as a soba/udon noodle apprentice at Shimbashi Soba run by Master Soba Chef Yoshi Shibazaki in Sydney. I have been offering cooking classes to over 600 visitors from 38 countries since 1999. Our repeated guests are Lufthansa crews and chefs. For 20 years I have also been running my soba noodle and Japanese restaurant Yamakyu in Seki, Gifu Prefecture.

Ce qui est inclus

À manger
A dinner of soba noodle with tempura made by the participants and a complimentary cup of locally brewed sake
Boissons
cold barley tea or hot tea before and during the workshop and the Chef-whisked matcha green tea and tea cake after the meal
Commodités
Englsih translation of my own recipes, all soba noodle making utensils, knives, head bands & aprons are provided.

Commentaires des voyageurs

Section de navigation pour les pages de commentaires

Destinations

My home is my restaurant and a cooking school where visitors will get to experience an authentic soba noodle making workshop. Seki is located 90-minute-bus ride from Nagoya and is renowned for its quality kitchen knives, samurai swordsmiths, and Oze Ukai, cormorant fishing. Michelin Green Guide Book Japan designated two three-starred holiday destinations in this area, Takayama and Shirakawago (UNESCO's world heritage) located 90km north from us.

Points à retenir

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et remboursée au complet dans les 24 heures suivant l'achat, ou au moins 7 jours avant qu'elle n'ait lieu.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez jamais en dehors du site Web ou de l’application Airbnb.

Exigences pour les voyageurs

Un maximum de 4 voyageurs âgés de 10 ou plus peuvent y participer.

Pièce d'identité émise par le gouvernement

Vous devez prendre une photo de votre visage qui devra correspondre à la photo de votre pièce d'identité. Ces photos permettent à Airbnb de confirmer qui participera réellement à l'expérience. Vous n'aurez à effectuer cette procédure qu'une seule fois.

Boissons alcoolisées

Cette expérience propose des boissons alcoolisées. Seuls les voyageurs ayant l'âge minimum légal pour consommer de l'alcool pourront y avoir droit.

Ce qu'il faut apporter

If you are a chef and hobby cook, you may wish to pack your own chef coat and hat.

Autres conseils

Workshop begins at 4pm and ends about 8pm. Visitors are advised to book airbnb or ryakan, Japanese inn. Shuji can help you book nearby Yasudaya Rokan, if you like. Yasudaya can cater for vegans.
Shuji
Soba noodle workshop with a Soba Chef
1 commentaire
$121 par personne
1 commentaire
$121 par personne