Aller directement au contenu
promenade culturelle

Expérience affûtage de couteaux japonais

promenade culturelle

Expérience affûtage de couteaux japonais

45 commentaires
En pause jusqu'au 14 juin. En raison de la COVID-19 et afin de préserver la santé de notre communauté, on a suspendu les expériences Airbnb. Avant de réserver, visitez le Centre d'aide et consultez les dernières mises à jour.
Durée
1.5 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 3 personnes
Comprend :
Commodités
Animée en
Anglais
promenade culturelle

Expérience affûtage de couteaux japonais

promenade culturelle

Expérience affûtage de couteaux japonais

45 commentaires
En pause jusqu'au 14 juin. En raison de la COVID-19 et afin de préserver la santé de notre communauté, on a suspendu les expériences Airbnb. Avant de réserver, visitez le Centre d'aide et consultez les dernières mises à jour.
Durée
1.5 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 3 personnes
Comprend :
Commodités
Animée en
Anglais

Au programme

I will explain secret of Japanese knives and sharpening techniques. - How & why shape difference - Material of knives - Secret of the price - What is good knife - General purpose & Special purpose knife - Why so many sharpening stones - How to sharpen knife by stones - Compare before / after sharpening You can see 50 different knives and 20 sharpening stones here. We keep our traditional artisan style. Our works are far from modern high-tech things. It's not fancy but practical and contains rich cultural history. I don't use any machines or special equipment. All works are done by our hands, stones and water. You can do it same in your home later. All tools for sharpening are prepared. I am using these tools for my daily work. You don't need to bring anything. I will show my sharpening process and let you do. In the lesson, we use 3 stones for 1 knife sharpening. You see and do full process of Japanese knife sharpening. After sharpening, you can cut tomato. You will be surprised the smoothness. You can bring your knives for sharpening, if you have. We cut vegetables by Japanese knives and Vietnamese knife. You will know how difference cutting feeling by each type of knives. After this experience, you will know uniqueness of traditional Japanese knives and sharpening techniques. It takes about 90 min.

Votre hôte

En savoir plus sur Hiroshi

Hiroshi

Hello, I'm Hiroshi Takeuchi 竹内裕至, 42 years old Japanese. I'm selling Japanese knives with sharpening service for professional chefs, fine restaurant and home cooks in Vietnam. Almost my customers are foreigners from Europe, America, and Australia. I am sharpening over 100 knives every month and teaching knife sharpening. My hometown is Sanjo, Niigata, Japan. I learn knife sharpening in my hometown. Sanjo is village of traditional blacksmith. We are proud of our craftsmanship and 400 years history. All of my knives are made in Sanjo, Japan. I believe our works are highest grade in the world. I am introducing traditional Japanese beauty and craftsmanship to Vietnam. Market is full of imitation, fake and copy products. I want to show authentic handworks. Real crafts bring us happiness, energy and better life experience.

Ce qui est inclus

Commodités
Use of sharpening stones / Knife for trial sharpening / Drinking water

Photos des voyageurs

Commentaires des voyageurs

Section de navigation pour les pages de commentaires

Destinations

I will condact this workshop in my working place in my house. There are full set of professional sharpening tools and stock of Japanese knives. Ground floor is burger shop. We meet at this burger shop and go to my working place. My working place is 3rd floor. The house is located an ally near Landmark81.

Points à retenir

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et remboursée au complet dans les 24 heures suivant l'achat, ou au moins 7 jours avant qu'elle n'ait lieu.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez jamais en dehors du site Web ou de l’application Airbnb.

Exigences pour les voyageurs

Un maximum de 3 voyageurs âgés de 20 ou plus peuvent y participer. Our workshop is 3rd floor. We don't have elevator. You have to use stairs.

Ce qu'il faut apporter

If you have any knife for sharpening, you can bring it.

Autres conseils

Experience time can be flexible. If you will come delay or early, please message me. I try to adjust it. Ground floor is burger shop - Con Bo Map. I will wait you at this burger shop, then go up to my workshop. We don't accept credit card. If you want to buy something, please prepare cash.

Les expériences Airbnb sont vérifiées selon des critères de qualité

Les expériences Airbnb sont vérifiées selon des critères de qualité

  • Experts locaux

    Animées par des experts locaux qui aiment d'où ils viennent et ce qu'ils font.

  • Petits groupes

    Avec des groupes de taille réduite, vous ne vous perdrez jamais dans la foule.

  • Normes élevées

    Chaque expérience est évaluée en fonction l'accès privilégié de l'hôte.

Hiroshi
Expérience affûtage de couteaux japonais
45 commentaires
$19 par personne
45 commentaires
$19 par personne