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Cheese-making with an organic farmer

2 commentairesTinn, NorvègeDans la collection Cuisine sur Airbnb.

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Expérience culinaire organisée par Gaby &  Rupert

6 heures
Européen
Jusqu'à 10 personnes
L'expérience est présentée en Anglais, Norvégien.

Au programme

In the class we will make fresh-cheese with goat milk. Step by step you will learn how to prepare and process the milk to turn it into a ready cheese, so that by the end of the day you can do it yourself at home in your own kitchen. I start the class with an introduction to cheese making, explaining the differences between fresh cheese, feta cheese and soft cheeses and giving an introduction to cultures and bacterias. We will look at the equipment you need and of course taste some homemade cheese and other products from the farm during the lunch.
In the class we will make fresh-cheese with goat milk. Step by step you will learn how to prepare and process the milk to turn it into a ready cheese, so that by the end of the day you can do it yourself at home in your own kitchen. I start the class with an introduction to cheese making, explaining the differences between fresh cheese, feta cheese and soft cheeses and giving an introduction to cultures and bacterias. We will look at the equipmen…

Gaby & Rupert et la sécurité

Cet hôte s'engage à respecter les consignes de sécurité et de nettoyage d'Airbnb liées à la COVID-19, notamment en respectant les consignes de distanciation sociale, en pratiquant une bonne hygiène et en s'assurant que tous les participants portent un masque.
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Ce qui est inclus

  • À manger
    We will serve a lunch with organic homemade bread, jam, spreads, cheese and...
De $81
par personne
Réservez pour 4 personnes et sauvez 10 % ou plus.
dim. 4 oct.
10:00 - 16:00
$81 par personne
$81 par personne
dim. 11 oct.
10:00 - 16:00
$81 par personne
$81 par personne
dim. 18 oct.
10:00 - 16:00
$81 par personne
$81 par personne

Voici votre hôte, Gaby & Rupert

Hôte sur Airbnb depuis 2014
  • 2 commentaires
  • Identité vérifiée
I'm a farmer and gardener with more than 30 years experience in organic farming and and self-sustainability. Together with my husband Rupert I run a little organic farm in the beautiful mountains of Telemark. Ever since we came to this place with our prairie-wagon and animals we have been growing our own vegetables and have been making our own goat-cheese, honey, yoghurt, herbs, sour-dough bread and fermented vegetables. I love sharing knowledge about the ways we can make better food both for us and the environment. It’s fun, so hope to see you!
I'm a farmer and gardener with more than 30 years experience in organic farming and and self-sustainability. Together with my husband Rupert I run a little organic farm in the beautiful mountains of Telemark. Ever since we came to this place with our prairie-wagon and animals we have been growing our own vegetables and have been making our own goat-cheese, honey, yoghurt, herbs, sour-dough bread and fermented vegetables. I love sharing knowledge about the ways we can make better food both for us…
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EXPÉRIENCES AIRBNB
En cuisine

Des cuisiniers passionnés

Préparez des recettes traditionnelles et écoutez les anecdotes de vos hôtes locaux.

En toute intimité

Partagez un repas dans des lieux uniques comme sur une ferme privée ou une terrasse secrète sur un toit.

Approuvées par Airbnb

On évalue l'authenticité des traditions culinaires de chaque expérience.

Destinations

The course takes place on Skifterud, a farm that has been run in a natural way and based on organic principles since we came here in 1984. The course itself will take place in our kitchen in an old wood-house.

2 commentaires

Sofie
juillet 2020
Vi fick vara med och laga ost under en hel dag. Vi gjorde flera olika färskostar, brunsost, fetaost, paneer och kvarg. Det var intressant att se de olika stegen och att vara med om hela processen. Gaby delade med sig av sina erfarenheter och vi känner inspirerade :)
Vi fick vara med och laga ost under en hel dag. Vi gjorde flera olika färskostar, brunsost, fetaost, paneer och kvarg. Det var intressant att se de olika stegen och att vara med om…
Ditlev
juillet 2020
Very interresting

Choisissez parmi les dates disponibles

4 créneaux disponibles
Réservez pour 4 personnes et sauvez 10 % ou plus.
  • dim. 4 oct.
    10:00 - 16:00
    $81 par personne
  • dim. 11 oct.
    10:00 - 16:00
    $81 par personne
  • dim. 18 oct.
    10:00 - 16:00
    $81 par personne
  • dim. 25 oct.
    10:00 - 16:00
    $81 par personne

Préférences alimentaires

Sur demande, l'hôte peut s'adapter aux besoins alimentaires suivants. Vous devez informer l'hôte de vos besoins alimentaires à l'avance.
Piscivégétarien
Régime sans soya
Allergie aux fruits de mer
Végétarien
Allergie au poisson

Ce qu'il faut savoir

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et remboursée au complet dans les 24 heures suivant l'achat, ou au moins 7 jours avant qu'elle n'ait lieu.

Exigences pour les voyageurs

Jusqu'à 10 voyageurs âgés de 15 ou plus peuvent y participer. Les enfants de moins de 2 ans peuvent accompagner leurs parents.