Aller directement au contenu
cours de pâtisserie

Pain au levain tous niveaux, et plus encore !

Pain au levain tous niveaux, et plus encore !

Duration:3 heures en tout
Includes:Cuisine, Boissons et Commodités
Languages:Proposé en Anglais
Plus de 190 personnes ont donné 5 étoiles à cette expérience.

À propos de votre hôte

I’m a trained chef and lifelong cooking enthusiast with a background in hotel food and beverage management. I went to culinary school in San Francisco and have lived all over the country and traveled extensively throughout North America and Europe, always seeking out the best and most interesting dishes. I’m passionate about food and love to share my knowledge with others. I have been teaching…
Juli
Juli
Juli
Juli

Au programme

In this super-charged BRUNCH class, I’ll teach you how to make an easy homemade sourdough bread from scratch without the hassle of a sourdough starter. You will enjoy this bread several ways for brunch alongside other dishes. Besides the bread, we’ll also make fresh ricotta cheese, tartines, and perfect French omelets—made with Petaluma’s famous eggs. The experience will be hands-on and you will…

Autres informations utiles

We can accommodate vegetarians, but not vegan or gluten-free guests due to the nature of the ingredients we'll use. The bread has alcohol in it. We have two small dogs who are quite friendly.

Ce que je fournis

Snacks et Autre
4-Course Brunch with a glass of bubbly if desired. Come hungry!. A warm loaf of bread Freshly baked by you - sourdough bread that you can enjoy right away while it is still warm.
Boissons
Coffee, Tea, and more I'll provide complimentary coffee, tea, homemade kombucha, homemade shrubs, and sparkling wine.
Commodités
Folding bar stools are available if you need to sit for part of the class. This is a very hands-on experience.

Ce qu'il faut apporter

Wear comfortable shoes. I will provide aprons and all other equipment for your use. You may photo or video.

Photos des voyageurs

Commentaires des voyageurs

Section de navigation pour les pages des commentaires

Le lieu

We’ll be cooking in my centrally air-conditioned house in Petaluma, California, situated in lower Sonoma County. Petaluma was once known as the “Egg Capital of the World”—and is now the hub of the farm-to-table movement in Sonoma. We will pick herbs in my garden, and you will get to meet our two cute dogs who will even do tricks for you if you wish. Folding bar stools are available if you need to sit for part of the class. Just ask!

Disponibilité

Si la disponibilité n'apparaît pas pour la période recherchée, vous pouvez .
lundi 26 août    De 09:30 à 12:30.
$103 par personne
4 place(s) disponible(s) sur 4
Plus de 190 personnes ont donné 5 étoiles à cette expérience.

Gardez ces informations à l'esprit

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et entièrement remboursée dans les 24 heures suivant l'achat.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

Un maximum de 4 voyageurs âgés de 12 ou plus peuvent participer.

Boissons alcoolisées

Cette expérience propose des boissons alcoolisées. Seuls les voyageurs ayant l'âge minimum légal pour consommer de l'alcool pourront y avoir droit.

Plus de conseils

We can accommodate vegetarians, but not vegan or gluten-free guests due to the nature of the ingredients we'll use. The bread has alcohol in it. We have two small dogs who are quite friendly.
Juli
cours de pâtisserie
Pain au levain tous niveaux, et plus encore !
196 commentaires
$103 par personne
196 commentaires
$103 par personne