Aller directement au contenu
Arriving at Llwyn CorOpen plan Living area
Maison entière

Rural Farm House, Stunning Views

Profil utilisateur de Patricia
Patricia

Rural Farm House, Stunning Views

10 voyageurs
5 chambres
5 lits
2 salles de bain
10 voyageurs
5 chambres
5 lits
2 salles de bain
POINTS FORTS DU LOGEMENT
Idéalement situé90 % des voyageurs récents ont attribué 5 étoiles à l'emplacement de ce logement.
Patricia est un SuperhostLes Superhosts sont des hôtes expérimentés qui bénéficient de très bonnes évaluations et qui s'engagent à offrir d'excellents séjours aux voyageurs.
Procédure d'arrivée irréprochable95 % des voyageurs récents ont attribué 5 étoiles à la procédure d'arrivée dans ce logement.

Llwyn Cor is a stone built late 18C farm house set in mature gardens occupying a stunning site in the Brecon Beacons National Park. Perfect for walking and cycling. Sleeps 10 people in five double rooms. Well equipped kitchen. Wood burning stove.

Équipements

Sèche-linge
Cheminée
Chauffage
Télévision
Lave-linge
Wi-Fi

Règlement intérieur

Up to two well behaved dogs. No smoking in the house.

Disponibilité

82 commentaires

Précision
Communication
Propreté
Emplacement
Arrivée
Qualité-prix
Profil utilisateur de Rhianon
Rhianon
septembre 2016
Patricia prepared a delicious cake for us upon our arrival to this beautiful remote farmhouse in the hills of Wales. We thoroughly enjoyed our stay here and were very sad to leave. Patricia was very accommodating with anything we needed and made us feel right at home. The pati…
Profil utilisateur de Bernie
Bernie
juillet 2018
really beautiful, nice as they are, the pictures don't do it justice. Patricia was very helpful and welcoming, a perfect stay
Profil utilisateur de Preety
Preety
juillet 2018
Patricia was lovely and made us feel very welcomed - the victoria sponge cake she baked was a lovely treat!
Profil utilisateur de Leanne
Leanne
juillet 2018
Love belt house, great host, beautiful environment. We would recommend this place for a secluded getaway.
Profil utilisateur de Andrew
Andrew
juillet 2018
A lovely place in beautiful secluded setting - great for a relaxing weekend - the house is really interesting with lots of books and things to keep you occupied and patsy was an excellent host - the kids especially loved the tree house and the adults especially loved the deliciou…
Profil utilisateur de Katerina
Katerina
juin 2018
A great, spacious house in an absolutely beautiful location! Went for two nights to celebrate a birthday weekend and the place had everything we (the 7 of us) needed! We were made to feel very welcome and very comfortable. Perfect base for walking in the surrounding countryside, …
Profil utilisateur de Brian
Brian
juin 2018
This is an amazing place to stay for a family or large group. Off the beaten path, these hosts and their home are charming, hospitable and a rare treat. We pulled up to an idyllic farm, a fire ready to be lit and the most delicious sponge cake we’ve ever had! Patsy and Adrian w…
Profil utilisateur de Patricia
Réponse de Patricia :
I am really delighted you enjoyed your visit to Llwyn Cor and it was a real pleasure to meet you all. Here is the recipe for the Victoria Sponge: two greased 12" base lined with grease-proof paper cake tins. Preheated oven 170 degrees. 12 ozs. of unsalted butter 12 ozs. of caster sugar 12 ozs of self-raising flour 6 free-range eggs (large) two tea spoons of baking power 2 teaspoons of vanilla essence Mix the butter and sugar together (I use a Kitchen Aid mixer) until they are nice a fluffy. Add the eggs, one by one, whisking in between each addition. Add the vanilla essence. Sieve the flour and baking powder together and add to the mixture. I am inclined to beat the mixture very gently and not for too long (about three to four minutes). Spoon the sponge mixture into the tins equally and bake in the preheated over for approximately 35minutes, but check before you remove them to make sure they are firm on the top. Leave the sponges in their tins on a wire rack until they have cooled slightly and then remove them to cool completely before adding the filling. I use one jar of good quality raspberry jam and 600mls of double cream whipped until nicely thickened but not solid. Spread the jam on one of the sponges, followed by the cream and place the other sponge on top and sprinkle with sieved icing sugar. I hope this is helpful and good luck. very best wishes, Patsy
juin 2018

Hôte : Patricia

Royaume-UniMembre depuis mai 2015
Profil utilisateur de Patricia
82 commentaires
Patricia est un SuperhostLes Superhosts sont des hôtes expérimentés qui bénéficient de très bonnes évaluations et qui s'engagent à offrir d'excellents séjours aux voyageurs.
Taux de réponse : 100%
Délai de réponse : Quelques heures
Communiquez toujours via AirbnbPour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et n'établissez pas de contact en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Le quartier

Appuyez sur la touche Flèche vers le bas pour intervenir sur le calendrier et sélectionner une date. Appuyez sur la touche Point d'interrogation afin d'afficher les raccourcis clavier pour modifier les dates.

Arrivée

Appuyez sur la touche Flèche vers le bas pour intervenir sur le calendrier et sélectionner une date. Appuyez sur la touche Point d'interrogation afin d'afficher les raccourcis clavier pour modifier les dates.

Départ
Vous ne serez débité que si vous confirmez

Logements similaires