Restaurant

Restaurant Le Maschou

31 personnes du coin recommandent,

Conseils des habitants

Julia
July 21, 2014
Don't be put off by the lack of alfresco tables. It is actually a selling point. Slick, understated elegance: metropolitan dining tucked discretely off the main tourist drag.
Patrick
March 5, 2019
The best fire-oven meats in Cannes. It's a tiny restaurant (you could call it a cave) with a good selection of expensive wines and an average-bad selection of cheaper wines. There's a set menu which will bowl you over. It's an experience in its own right and you won't find anything like it anywhere else.
Giorgia
September 2, 2015
Restaurant atypique à l'ambiance intimiste. Le menu fixe propose des plats faits maison avec des produits frais. NB : Il faut réserver longtemps à l'avance car le restaurant est très connu.
Marie Et Quentin
September 6, 2019
Vous souhaitez manger dans le Suquet ? C'est l'adresse que je vous recommande !!
Palm Beach
June 18, 2016
My favorite meat restaurant in Cannes!

Choses uniques à faire à proximité

Croisière dans les plus belles baies de la French Riviera
Excursions en voilier au coucher du soleil sur la Côte d'Azur avec du vin rose
Naviguez et détendez-vous à Antibes

Les gens du coin recommandent aussi

Emplacement
15 Rue Saint-Antoine
Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur